De ezels van François

De ezels van François

François is een gecertificeerde natuurgids bij de Cercles des Naturalistes de Belgique, een toeristische gids, een gids voor natuurontdekking bij het Commissariaat-generaal voor Toerisme en een toeristische ambassadeur voor de provincie Namen.

François is ook een Adeps-instructeur, dus hij kan je begeleiden op je wandelingen van topkwaliteit, met of zonder ezels. 

De wandelingen vinden plaats in gezelschap van ezels, onder begeleiding van François, een gepassioneerd natuurliefhebber en ervaren gids. Deze wandelingen zijn exclusief gereserveerd voor je groep, wat een intieme ervaring garandeert. François geeft onderweg uitleg over de natuur in de vorm van anekdotes, foto's en animaties en deelt zijn observaties van de omgeving. Hij weet je aandacht te trekken door de wonderen van de kleine dingen om ons heen te onthullen.

Elke ezel kan één kind per keer dragen. Cirrus en Nougat kunnen tot 40 kg dragen, terwijl Julien, de stevige ezel, mensen tot 85 kg kan dragen. De ouders fungeren als gastvrouwen. Als er meerdere kinderen zijn, worden ze gerouleerd op basis van hun aantal.

Begeleidingsgebieden zijn Bossière (Gembloux), het Forêt de Soignes en het Forêt de Saint-Hubert. Op verzoek komen we ook bij je thuis.

Praktische informatie

Om contact met ons op te nemen
francois.dujardin@skynet.be
Tel: 0479/11 67 18

https://lesanesdefrancois.be/ 

Hoe vind je ons?
2 verschillende adressen

Ezelritjes: rue de la ferme 24, 5032 Bossière

Verjaardagsfeestjes en gastronomische wandelingen: rue des forrières 50, 5032 Bossière

Fout: rechtermuisknop uitgeschakeld